Όροι Συμμετοχής Δ. Συζήτησης

Οι όροι αυτοί γνωστοποιούνται για να αποσαφηνίσουν τις διάφορες ευθύνες όλων των μελών της κοινότητας του Κερτσόπουλος Μαγνητικά Φόρουμ. Θα πρέπει να τηρούνται από όλους για να εξασφαλιστεί ότι η Δ. Συζήτηση λειτουργεί ομαλά και προσφέρει μια διασκεδαστική και παραγωγική εμπειρία για όλα τα μέλη και επισκέπτες της κοινότητας.

 1. Όροι Συμμετοχής Δημόσιας Συζήτησης (Φόρουμ)
  Αυτό το φόρουμ είναι μια ελεύθερη δημόσια προσφορά-υπηρεσία
  Εμείς, οι Χειριστές αυτής της Ιστοσελίδας, παρέχουμε αυτό το ελληνικό φόρουμ (το οποίο εμπεριέχει πολλά διαφορετικά φόρουμ και υπό-φόρουμ) ως δωρεάν - δημόσια προσφορά-υπηρεσία προς τους χρήστες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν γράφοντας τα στοιχεία σας και επιλέγοντας ένα όνομα χρήστη και ένα password. Το φόρουμ ονομάζεται "Κερτσόπουλος Μαγνητικά Φόρουμ", το θέμα του είναι αυστηρά το "MAGNAPEIRON" όπως ορίζεται και εξηγείται παρακάτω και ελέγχεται και κατασκευάζεται από τον Γεώργιο Κ. Κερτσόπουλο με domain name: www.kertsopoulos.com και ως φόρουμ, έχει την διεύθυνση (url): https://kertsopoulos.com/magnetism/forumgr
  Το φόρουμ στην αγγλική γλώσσα
  Για να εγγραφείτε και στο αγγλικό φόρουμ που θα έχει το ίδιο θεματικό έργο “MAGNAPEIRON” με το παρών ελληνικό φόρουμ, αλλά με δικά του θέματα και αναρτήσεις στα αγγλικά, επισκεφθείτε το αγγλικό φόρουμ στη διεύθυνση (url): https://kertsopoulos.com/magnetism/forum και κάνετε και εκεί δωρεάν εγγραφή. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα ενώ θα είσαστε στο αγγλικό φόρουμ, μπορείτε να επιλέξετε την ελληνική γλώσσα να είναι η γλώσσα επικοινωνίας μέσα από το προσωπικό σας προφίλ. Θα πάτε στο όνομα σας πάνω δεξιά στο μενού, θα κάνετε κλικ και ξανά κλικ στο “control panel”. Κατόπιν στις επίλογές που θα εμφανιστούν, κάνετε κλικ στο “board preferences” και εκεί επιλέγετε ως γλώσσα την Ελληνική. Εάν θέλετε την Αγγλική αφήνετε την ρύθμιση ως είναι “default” στην Αγγλική.
  Το θεματικό έργο όλων των φόρουμ: "MAGNAPEIRON"
  Το θεματικό έργο όλων των φόρουμ είναι το "MAGNAPEIRON", στα οποία φόρουμ, αποκαλύπτει ως ελεύθερη προσφορά στην διεθνή κοινότητα - ο διαχειριστής και δημιουργός αυτού του δικτυακού τόπου, ο εφευρέτης Γεώργιος Κερτσόπουλος - τις «βάσεις » που αποτελούν τη νέα επιστημονική γνώση, η οποία αποκαλύπτεται από την παγκόσμια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφεύρεσή του με τον τίτλο "Μαγνητικό σύστημα τριών αλληλεπιδράσεων" και με τον αριθμό δημοσίευσης διεθνούς διπλώματος ευρεσιτεχνίας: WO/2013/136097. Αυτή η εφεύρεση έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και ως ευρωπαϊκό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και έχει αποκτήσει εθνικά κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στην Ελλάδα, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ελβετία, Γερμανία κ.λπ.
  Η πλήρης καινοτομία προστατεύεται επίσης από τα Διεθνή Πνευματικά Δικαιώματα (International Copyright), δεδομένου ότι δημοσιεύθηκε το Φεβρουάριο του 2017 ως βιβλίο στην αγγλική γλώσσα με τίτλο: "Μαγνητικό Σύστημα Πολλαπλών Αλληλεπιδράσεων (Τόμοι Ι & ΙΙ)" και με αριθμό ISBN: 978-960- 93-8725-5. Οι «βάσεις » που συνιστούν τις νέες επιστημονικές γνώσεις που απαιτούνται για την επίτευξη πολλαπλών πολικοτήτων και αλληλεπιδράσεων μεταξύ αντίθετων αλληλεπιδρώντων μαγνητικών κατασκευών αντί των γνωστών δύο, θα δοθούν στα φόρουμ με σχέδια, κείμενο και φωτογραφίες κλπ. από τον εφευρέτη ως θέματα και θα ταξινομηθούν σε συγκεκριμένες κατηγορίες και υπο-φόρουμ. Περισσότερες από 96 διαφορετικές πολικότητες και αλληλεπιδράσεις επιτυγχάνονται συνολικά έναντι των γνωστών δύο. Θεωρητικά οι αλληλεπιδράσεις μπορούν να γίνουν άπειρες έναντι των γνωστών δύο και γι 'αυτό το όλο έργο του φόρουμ ονομάζεται "MAGNAPEIRON" που συντίθεται από δύο λέξεις: μαγνήτες και άπειρο στα ελληνικά.
  Επίσης, δίδονται πολλοί διαφορετικοί σύνδεσμοι προς τους ιστότοπους του εφευρέτη, όπου κάθε ιστότοπος διαθέτει πλούσιο περιεχόμενο πειραμάτων, παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια και επίσης ειδικό και γενικό πληροφοριακό περιεχόμενο σχετικά με το θέμα μας. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν ελεύθερα να σχολιάζουν, να υποβάλλουν ερωτήσεις, να δίνουν τις δικές τους απόψεις, να συζητούν τις τεχνικές και επιστημονικές πτυχές κάθε θέματος και ελπίζουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στην οικοδόμηση ομάδων που θα ειδικεύονται σε κάθε θέμα και ακόμη και σε ομάδες που μπορούν να εργαστούν ειδικά σε ένα επιλεγμένο έργο. Υπάρχουν πολλές προοπτικές για το μέλλον, όπου μπορούμε να δουλέψουμε συλλογικά για νέα έργα και επίσης καθώς θα προχωράμε, θα μπορούμε συλλογικά να οικοδομήσουμε τις νέες αρχές και νόμους του μαγνητισμού όπως αυτοί αποκαλύπτονται σε εμάς μέσα από όλα τα διαφορετικά πειράματα της καινοτομίας, όπου μελετάται για πρώτη φορά, ένας πολλαπλός αριθμός πολικοτήτων και αλληλεπιδράσεων.
  Ο εφευρέτης και διαχειριστής του φόρουμ Γεώργιος Κ. Κερτσόπουλος διατηρεί το δικαίωμα να αναφέρεται με οποιονδήποτε τρόπο στα βιβλία του και στα δημοσιευμένα άρθρα του από επιστημονικά περιοδικά σε οποιαδήποτε ανάρτηση θεωρηθεί αυτό αναγκαίο. Επίσης σε οποιεσδήποτε μαγνητικές κατασκευές έχουν κατασκευαστεί και πηγάζουν από την εφεύρεση του, για την ορθή πληροφόρηση των χρηστών.
  Όλη η προσφορά από τον εφευρέτη σχετικά με την επιστήμη της καινοτομίας, που αποτελείται από σχέδια, κείμενο και φωτογραφίες σε όλες τις αναρτήσεις στα αντίστοιχα φόρουμ, χορηγείται με ειδική άδεια Creative Commons Attribution και πιο συγκεκριμένα ως εξής:
  ©2018 Γεώργιος Κερτσόπουλος. Όλες οι δημοσιεύσεις του εφευρέτη σε αυτό το φόρουμ διανέμονται σύμφωνα με τους όρους Creative Commons Attribution License: CC, BY-NC-ND, Attribution + Noncommercial + No Derivatives, που επιτρέπουν τη διανομή και αναπαραγωγή σε οποιοδήποτε μέσο, υπό την προϋπόθεση ότι ο αρχικός συγγραφέας και πηγή πιστώνονται και τηρούνται οι περιορισμοί + μη εμπορική διανομή και + διανομή μη παραγώγων. Η διανομή μη-παραγώγων μεταξύ άλλων σημαίνει ότι πρέπει να διανέμεται ολόκληρη η δημοσίευση χωρίς καμία περικοπή, προσθήκη ή αφαίρεση αλλά αυτούσια όπως αυτή πρωτο- δημοσιεύθηκε στο συγκεκριμένο φόρουμ, ως ανάρτηση.
  Προφυλάξεις όσον αφορά τα μαγνητικά πεδία και τους μαγνήτες
  -Εάν χρησιμοποιείτε βηματοδότες ή εμφυτευμένους καρδιακούς απινιδωτές, οι μαγνητικές συσκευές δεν είναι κατάλληλες για χρήση από εσάς. Μπορεί να αντιμετωπίσετε ασθένεια λόγω της αλλαγής του βηματοδότη σας σε κατάσταση δοκιμής. Ο απινιδωτής της καρδιάς μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί. Εάν φοράτε αυτές τις συσκευές, πρέπει να μείνετε τουλάχιστον 2 μέτρα μακριά από τις μαγνητικές συσκευές, μπορείτε να τις δείτε από απόσταση, αλλά σας συνιστούμε να μην τις χρησιμοποιήσετε. Προειδοποιήστε τους άλλους που μπορεί να φορούν αυτές τις συσκευές για να μείνουν μακριά και να μην χρησιμοποιήσουν τις μαγνητικές κατασκευές.
  - Αν και τα πειράματα είναι συναρπαστικά και επίσης εκπληκτικά και ενδιαφέρουν πολύ τα παιδιά, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι οι μαγνήτες δεν είναι παιχνίδια και τα παιδιά θα πρέπει πάντα να καθοδηγούνται από έναν ενήλικα όταν χρησιμοποιούν τις μαγνητικές κατασκευές που είναι μαγνητικά επιστημονικά όργανα.
  - Χρησιμοποιείτε, αποθηκεύετε και απορρίπτετε τις προσωπικές μαγνητικές συσκευές σύμφωνα με τους κανόνες που τις αφορούν και επίσης να τις κρατάτε μακριά από ηλεκτρονικό εξοπλισμό, smartphones, ψηφιακές κάρτες και οποιαδήποτε άλλη συσκευή που μπορεί να απομαγνητιστεί.
  Αναγνωρίζετε ότι θα λάβετε όλες τις προφυλάξεις για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους από τυχόν κακή χρήση μαγνητικής επαφής που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να διαταράξει με οποιονδήποτε τρόπο την ευημερία σας και την υγεία σας και αναγνωρίζετε ότι έχετε κατανοήσει τους κανόνες που αναφέρονται εδώ σχετικά με τις προφυλάξεις ασφαλείας που θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη όταν εργάζεστε με οποιοδήποτε είδος μαγνητών. Όσο μεγαλύτερη είναι η ισχύς του μαγνήτη 1) ανάλογα με το αυξημένο μέγεθός του ή 2) λόγω των αυξημένων μαγνητικών ιδιοτήτων της ποιότητας του κατασκευασμένου υλικού, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος να εκσφενδονιστεί ο μαγνήτης κατά τη διάρκεια της κατασκευής και ενδεχομένως να επιφέρει πληγή στο άτομο ή να χτυπήσει ένα αντικείμενο και να το καταστρέψει. Εξαιρετικά ιδιαίτερη φροντίδα απαιτείται όταν εργάζεστε και κατασκευάζετε μαγνητικές κατασκευές, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και πάντα να έχετε κατά νου ότι «με μαγνήτες μπορούν να κατασκευαστούν παιχνίδια, αλλά οι ίδιοι οι μαγνήτες δεν είναι παιχνίδια, είναι γεννήτριες μαγνητικών πεδίων που διαθέτουν δυναμικές και κινητικές ιδιότητες, οι οποίες ιδιότητες χρειάζονται τον ανάλογο σεβασμό από τον καθένα μας ως προς τη λειτουργία τους ».
  Νομικές επισημάνσεις
  Οι χειριστές αυτής της ιστοσελίδας περιλαμβάνουν τον διαχειριστή και τους συντονιστές καθώς αυτοί διορίζονται από το διαχειριστή για την καλυτέρευση των δυνατοτήτων επικοινωνίας και την αποτελεσματικότητα των αναρτήσεων καθώς και οποιουδήποτε άλλου θέματος που σχετίζεται με τις ανάγκες του μέλους ή του επισκέπτη.
  Ελέγξτε προσεκτικά τους ακόλουθους βασικούς όρους που διέπουν τη χρήση της ιστοσελίδας. Λάβετε υπόψη ότι η χρήση του Δικτυακού Τόπου αποτελεί την άνευ όρων συμφωνία σας να ακολουθείτε και να δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης. Εάν εσείς (ο "Χρήστης") δεν συμφωνείτε με αυτούς, μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, παρέχετε οποιοδήποτε υλικό στην ιστοσελίδα ή κάνετε λήψη υλικών από αυτήν.
  Οι χειριστές διατηρούν το δικαίωμα να ενημερώσουν ή να τροποποιήσουν αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, ανά πάσα στιγμή, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τον Χρήστη. Η χρήση της ιστοσελίδας μετά από οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή συνιστά την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας να ακολουθείτε και να δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις όπως και όποτε αυτοί τροποποιηθούν. Για το λόγο αυτό, σας συνιστούμε να ελέγξετε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα.
  Οι παρόντες Όροι Χρήσης ισχύουν για τη χρήση της ιστοσελίδας και δεν επεκτείνονται σε συνδεδεμένους ιστότοπους τρίτων. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις και η Πολιτική μας για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, οι οποίες ενσωματώνονται εδώ με παραπομπή, περιέχουν ολόκληρη τη συμφωνία ("Συμφωνία") μεταξύ εσάς και των χειριστών σχετικά με την ιστοσελίδα. Οποιοδήποτε δικαίωμα δεν παρέχεται ρητώς στο παρόν, επιφυλασσόμεθα.
  Επιτρεπόμενες και μη-επιτρεπόμενες χρήσεις
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο με μοναδικό σκοπό να μοιραστείτε και να ανταλλάξετε ιδέες με άλλους χρήστες, πάνω στο συγκεκριμένο θέμα “MAGNAPEIRON” του φόρουμ.
  • Όλα τα φόρουμ κατηγοριοποιούνται ανά θέμα και επίσης νήμα. Το νήμα είναι υπο-κατηγορία του οποιουδήποτε θέματος και αποτελεί την έναρξη ενός νέου θέματος μέσα σε οποιοδήποτε θέμα εντάσσεται, αλλά αρχίζει έναν διάλογο με αναρτήσεις από τον ενδιαφερόμενο που πρωτο-εισήγαγε το νήμα-θέμα και όλους τους ενδιαφερόμενους χρήστες που θέλουν να συμβάλλουν με τις αναρτήσεις τους στο συγκεκριμένο νήμα-θέμα. Παρακαλώ δημοσιεύστε τις ερωτήσεις ή τα μηνύματά σας στο κατάλληλο φόρουμ.
  • Αν μια ανάρτηση δημοσιεύτηκε σε ένα φόρουμ που δεν είναι κατάλληλη για το νήμα ή το θέμα, το προσωπικό έχει το δικαίωμα να μετακινήσει την ανάρτηση σε άλλο κατάλληλο φόρουμ.
  Δεν μπορείτε να μεταφορτώσετε ή να μεταδώσετε οποιοδήποτε υλικό παραβιάζει ή καταχράζεται το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το εμπορικό σήμα ή το εμπορικό απόρρητο ή να αποκαλύψετε μέσω του Δικτυακού Τόπου οποιεσδήποτε πληροφορίες, η αποκάλυψη των οποίων θα συνιστά παραβίαση οποιωνδήποτε υποχρεώσεων εμπιστευτικότητας εσείς ή οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να έχει.
  Δεν επιτρέπεται η μεταφόρτωση οποιωνδήποτε ιών (viruses) σκουληκιών (worms), Δούρειων ίππων (Trojan horses ) ή άλλων μορφών επιβλαβών υπολογιστικών κωδικών ούτε η υποβολή του δικτύου ή των διακομιστών του Δικτυακού Τόπου σε αδικαιολόγητα κυκλοφοριακά φορτία ή άλλου είδους συμπεριφορά, που θεωρείται ανασταλτική για τη συνήθη λειτουργία της ιστοσελίδας.
  Απαγορεύεται αυστηρά να επικοινωνείτε μέσω ή στον ίδιο τον ιστότοπο με οποιοδήποτε παράνομο, επιβλαβές, προσβλητικό, απειλητικό, καταχρηστικό, δυσφημιστικό, παρενοχλητικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, ανόητο, δόλιο, ρητό, φυλετικό, εθνοτικό ή άλλο ανάρμοστο υλικό οποιουδήποτε είδους, περιλαμβανομένων, ενδεικτικά, οποιουδήποτε υλικού που ενθαρρύνει συμπεριφορά που θα αποτελούσε ποινικό αδίκημα, συνεπάγεται αστική ευθύνη ή παραβιάζει οποιονδήποτε άλλο ισχύοντα τοπικό, κρατικό, εθνικό ή διεθνή νόμο.
  Απαγορεύεται ρητά η σύνταξη και χρήση προσωπικών πληροφοριών άλλων χρηστών, συμπεριλαμβανομένων διευθύνσεων, αριθμών τηλεφώνου, αριθμών φαξ, διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλων στοιχείων επικοινωνίας που ενδέχεται να εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, με σκοπό τη δημιουργία ή την κατάρτιση λιστών μάρκετινγκ ή/από την αποστολή ανεπιθύμητων υλικών μάρκετινγκ άλλων χρηστών, είτε με τηλεομοιοτυπία, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είτε με άλλα τεχνολογικά μέσα.
  Επίσης, απαγορεύεται ρητά να διανείμετε προσωπικά στοιχεία των χρηστών σε τρίτα μέρη για σκοπούς μάρκετινγκ. Οι χειριστές θεωρούν ότι η σύνταξη των λιστών μάρκετινγκ και των ηλεκτρονικών διευθύνσεων χρησιμοποιούν τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, την αποστολή ανεπιθύμητων υλικών μάρκετινγκ στους Χρήστες ή προάγουν τη διανομή των προσωπικών πληροφοριών των Χρηστών σε τρίτους για σκοπούς μάρκετινγκ. Αυτές οι πρακτικές, αποτελούν ουσιώδη παραβίαση των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης και οι χειριστές διατηρούν το δικαίωμα (για την προστασία των μελών) να τερματίσουν ή να αναστείλουν την πρόσβαση και τη χρήση της ιστοσελίδας σε μέλη που έχουν προβεί σε τέτοιες ανεπιθύμητες ενέργειες.
  Υποβολές Χρηστών
  Οι Διαχειριστές και συντονιστές ως χειριστές, δεν επιθυμούν να λαμβάνουν εμπιστευτικές ή αποκλειστικές πληροφορίες από εσάς μέσω της ιστοσελίδας. Οποιοδήποτε υλικό, πληροφορία ή άλλη επικοινωνία που διαβιβάζετε ή δημοσιεύετε ("Συνεισφορές") στην ιστοσελίδα θα θεωρείται μη εμπιστευτική και προσβάσιμη από όλα τα μέλη.
  Όλες οι αναρτήσεις σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται από εσάς με την άδεια Creative Commons Attribution License σε οποιονδήποτε επιθυμεί να τις χρησιμοποιήσει, συμπεριλαμβανομένων των χειριστών. Εάν επιθυμείτε να δώσετε μια συγκεκριμένη άδεια Creative Commons Attribution για τη συνεισφορά σας, για παράδειγμα: Άδεια Creative Commons Attribution: CC, BY-NC-ND, Attribution + Noncommercial + No Derivatives, που επιτρέπει τη διανομή και αναπαραγωγή σε οποιοδήποτε μέσο, ο συντάκτης και η πηγή πιστώνονται και τηρούνται οι περιορισμοί + μη εμπορικοί και + μη παραγώγων, παρακαλούμε να το αναφέρετε στη συγκεκριμένη θέση στην οποία έχετε δημοσιεύσει την ανάρτησή σας. Εάν δεν καθορίσετε μια συγκεκριμένη άδεια Creative Commons, θα καλύπτεται από την πρώτη άδεια Creative Commons Attribution.
  Εάν εργάζεστε σε μια εταιρεία ή σε ένα Πανεπιστήμιο, είναι πιθανό ότι δεν είστε ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων σε οτιδήποτε κάνετε, ακόμα και στον ελεύθερο χρόνο σας. Πριν κάνετε τις συνεισφορές σε αυτόν τον ιστότοπο, πάρτε γραπτή άδεια από τον εργοδότη σας, σε μια τέτοια περίπτωση.
  • Πιό απλά: Η ανάρτηση κάθε υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα που δεν προστατεύεται σωστά από τον εκδότη στην ιστοσελίδα μας απαγορεύεται αυστηρά. Ωστόσο, εάν ο κάτοχος του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας διευκρινίζει ότι διαθέτει το περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα βάσει συγκεκριμένης άδειας Creative Commons, μπορεί να γίνει αποδεκτό, πάντα υπό την ευθύνη και τον συνολικό κίνδυνο του κατόχου που έχει δημοσιεύσει το υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Ένα άτομο που δεν έχει την άδεια δημοσίευσης σύμφωνα με τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων, δεν πρέπει να δημοσιεύσει το υλικό. Αν υπάρχει τέτοιο μη επιτρεπόμενο υλικό που προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, αλλά αναρτήθηκε παραταύτα, ο διαχειριστής και οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα και μπορούν να το διαγράψουν αμέσως από τη θέση για να προστατεύσουν τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων. Ο διαχειριστής και οι συντονιστές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε δημοσιευμένο υλικό που ενώ προστατεύεται με πνευματικά δικαιώματα έχει αναρτηθεί στα φόρουμ, με άδεια ή χωρίς άδεια.
  Γενικά για τις αναρτήσεις-δημοσιεύσεις
  Οποιαδήποτε δημοσίευση που θεωρείται ότι έχει αναρτηθεί για τη δημιουργία προμηθειών θυγατρικών, θα διαγραφεί. Εάν ένας χρήστης εξακολουθεί να δημιουργεί ενοχλητικές αναρτήσεις (SPAM), αυτές θα καταργηθούν.
  • Δεν θα υπάρχει καμία χρήση φαυλότητας στα δελτία μηνυμάτων μας. Δεν θα υπάρχουν προσωπικές επιθέσεις ή προσβολές, καμία ομιλία μίσους, καμία φαυλότητα. Αυτό δεν θα είναι ανεκτό και μπορεί να οδηγήσει σε άμεση αναστολή.
  • Παρακαλείσθε να μην χρησιμοποιηθεί η λατινική γραφή (greeklish) στις ελληνικές σας αναρτήσεις.
  • Δεν θα υπάρξουν φυλετικές ή εθνοτικές αναρτήσεις βασισμένες στο φύλο ή άλλες προσωπικές διακρίσεις. Αυτό δεν θα είναι ανεκτό και μπορεί να οδηγήσει σε άμεση αναστολή.
  • Δεν θα υπάρχουν θέσεις που να προσβάλλουν ή να βλάπτουν οποιοδήποτε άλλο μέλος, κατά τρόπο προσβλητικό ή φλεγμονώδη. Αυτό περιλαμβάνει φλογερό ή υποκινούμενο επιχείρημα.
  • Το spam δεν επιτρέπεται. παρακαλώ κρατήστε όλες τις απόψεις σας όσο το δυνατόν πιο εποικοδομητικές.
  • Η πορνογραφία ή οποιαδήποτε άλλη παράνομη συναλλαγή ΔΕΝ μπορεί να αποτελέσει ανάρτηση ή να αναφέρεται σε σύνδεσμο με τρίτο δικτυακό τόπο σε οποιαδήποτε μορφή.
  • Δεν επιτρέπεται η ύπαρξη αντικειμένων, σκοπός των οποίων είναι η κατάργηση των υφιστάμενων μέτρων πνευματικής ιδιοκτησίας ή ασφάλειας. Εάν ο χρήστης επιμένει ή / και η δραστηριότητα είναι προφανώς παράνομη, το προσωπικό διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει το εν λόγω περιεχόμενο ή / και να απαγορεύσει το χρήστη. Αυτό το φόρουμ έχει το δικαίωμα να ζητήσει την τροποποίηση ή τη διαγραφή οποιασδήποτε προσβλητικής ανάρτησης. Εάν αυτό δεν γίνει με γρήγορο τρόπο, το προσωπικό θα διαγράψει το ίδιο το υλικό.
  • Οι δημοσιεύσεις μπορούν να διαγραφούν για οποιονδήποτε λόγο θεωρούνται εύλογοι από τους διαχειριστές του φόρουμ.
  • Οι φωτογραφίες ενδέχεται να αναρτηθούν εφόσον δεν είναι ρητές, προσβλητικές ή προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και φυσικά είναι απόλυτα συνδεδεμένες με το θέμα της ανάρτησης.
  • Δεν επιτρέπονται διαφημίσεις, οποιουδήποτε είδους. Αυτό περιλαμβάνει ονόματα μελών και συνδέσμους σε εμπορικούς ιστότοπους στις Υπογραφές ή σε αναρτήσεις. Οποιοσδήποτε σύνδεσμος σε υπογραφές ή προφίλ δεν μπορεί να είναι εμπορικής φύσης διότι θα αφαιρεθεί από τους Χειριστές. Αν διαθέτετε έναν προσωπικό ιστότοπο ή έναν πόρο βοήθειας εκτός του ιστότοπου, αυτό είναι κάτι περισσότερο από καλό, αλλά δεν μπορείτε να πουλήσετε προϊόντα ή υπηρεσίες μέσω της υπογραφής σας. Οι πολλαπλοί σύνδεσμοι στον ίδιο ιστότοπο, εκτός εάν για πολύ συγκεκριμένο λόγο, δεν επιτρέπονται σε μια υπογραφή και θα καταργηθούν.
  • Τα Avatars πρέπει να έχουν καλή γεύση. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν χυδαίες ή βίαιες εικόνες, πορνογραφία ή άσχετη εικονογράφιση. Τα Avatars που θεωρούνται ακατάλληλα θα αφαιρεθούν κατά την κρίση του προσωπικού.
  • Οι σύνδεσμοι στην υπογραφή σας πρέπει να είναι διακριτικοί και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη μορφοποίηση ώστε να τους δοθεί προσοχή.
  • Τα εμφανιζόμενα ονόματα του μέλους δεν μπορούν να είναι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτός ο κανόνας είναι σε ισχύ για να σας προστατεύσει από τα spam bots που θα πάρουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και δύναται να σας ενοχλήσουν ως spam.
  Αναρτώντας, συμφωνείτε ότι οι διαχειριστές και οι συντονιστές αυτού του φόρουμ έχουν το δικαίωμα να τροποποιούν, να διαγράφουν, να επεξεργάζονται ή να κλείνουν οποιοδήποτε θέμα, υπογραφή, λογαριασμό ή δεδομένα προφίλ ανά πάσα στιγμή που το θεωρούν κατάλληλο. Εάν έχετε απορίες σχετικά με αυτό, παρακαλούμε μην ξεκινήσετε ένα νέο νήμα, αλλά μάλλον ρωτήστε με ένα ιδιωτικό μήνυμα έναν διαχειριστή ή έναν συντονιστή.
  • Εάν έχετε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  Συνδεδεμένα και κλειδωμένα θέματα
  • Τα συνδεδεμένα και κλειδωμένα θέματα καταργούνται τακτικά για να μειωθεί η ακαταστασία των σελίδων. Αν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το πού πήγε το θέμα σας, παρακαλούμε ρωτήστε έναν Συντονιστή ή Διαχειριστή πριν ξεκινήσετε ένα νέο θέμα ρωτώντας πού πήγε ή δημοσίευση ενός αντίγραφου του αρχικού θέματος. Θα χαρούμε να σας παρέχουμε έναν σύνδεσμο προς τη νέα τοποθεσία ή έναν λόγο για τον οποίο ήταν το θέμα σας κλειδωμένο ή / και καταργήθηκε.
  Λίστες συζήτησης χρηστών και φόρουμ
  Οι Χειριστές μπορούν, αλλά δεν υποχρεούνται να παρακολουθούν ή να αναθεωρούν οποιεσδήποτε περιοχές του Δικτυακού Τόπου όπου οι χρήστες μεταδίδουν ή δημοσιεύουν επικοινωνίες ή επικοινωνούν αποκλειστικά μεταξύ τους, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των φόρουμ χρηστών και των λιστών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του περιεχομένου οποιασδήποτε τέτοιας επικοινωνίας. Εντούτοις, οι Χειριστές δεν θα έχουν καμία ευθύνη σχετικά με το περιεχόμενο οποιασδήποτε τέτοιας επικοινωνίας, ανεξάρτητα από το αν προκύπτουν ή όχι από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων, δυσφήμησης, ιδιωτικής ζωής, αισχρολογίας ή άλλως. Οι Διαχειριστές μπορούν να επεξεργάζονται ή να καταργούν περιεχόμενο στην Ιστοσελίδα κατά την κρίση τους ανά πάσα στιγμή.
  Χρήση προσωπικά αναγνωρίσιμων πληροφοριών
  Οι πληροφορίες που υποβάλλονται στον Δικτυακό Τόπο διέπονται σύμφωνα με την τρέχουσα Πολιτική Απορρήτου του φόρουμ και τη δηλωμένη άδεια αυτής της ιστοσελίδας.
  Συμφωνείτε να παρέχετε ακριβείς, τρέχουσες και πλήρεις πληροφορίες κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπο. Είναι δική σας ευθύνη να διατηρείτε και να ενημερώνετε ταχέως αυτές τις πληροφορίες του λογαριασμού, ώστε να είναι αληθείς, ακριβείς, τρέχουσες και πλήρεις. Εάν παρέχετε οποιεσδήποτε πληροφορίες που είναι δόλιες, αναληθείς, ανακριβείς, ελλιπείς ή δεν είναι παρούσες ή έχουμε βάσιμους λόγους να θεωρήσουμε ότι αυτές οι πληροφορίες είναι δόλιες, αναληθείς, ανακριβείς, ελλιπείς ή μη, διατηρούμε το δικαίωμα να αναστείλουμε ή να καταγγείλουμε τη λειτουργία του λογαριασμού σας χωρίς προειδοποίηση και να αρνηθούμε οποιαδήποτε και όλες τις τρέχουσες και μελλοντικές χρήσεις της Ιστοσελίδας.
  • Τα μέλη μπορούν να έχουν μόνο ένα λογαριασμό σε αυτό το φόρουμ. Δεν προκύπτει αναγκαιότητα να έχουνε περισσότερα από ένα.
  Οποιαδήποτε πλαστοπροσωπία ενός χρήστη από αυτά τα φόρουμ, σε οποιοδήποτε τρόπο επικοινωνίας, απαγορεύεται αυστηρά και θα οδηγήσει σε απαγόρευση.
  Αν και τμήματα της Ιστοσελίδας μπορούν να προβληθούν απλά με την επίσκεψη στην Ιστοσελίδα, προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάποιο Περιεχόμενο ή / και πρόσθετα χαρακτηριστικά που προσφέρονται στην Ιστοσελίδα, μπορεί να χρειαστεί να συνδεθείτε ως επισκέπτης ή να εγγραφείτε ως μέλος. Αν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα, ίσως σας ζητηθεί να δώσετε το όνομά σας, ένα αναγνωριστικό χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του κωδικού πρόσβασης και του λογαριασμού και είστε πλήρως υπεύθυνοι για όλες τις δραστηριότητες που συμβαίνουν σε σχέση με τον κωδικό πρόσβασης ή τον λογαριασμό σας. Συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε αμέσως για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού πρόσβασης ή του λογαριασμού σας ή οποιαδήποτε άλλη παραβίαση της ασφάλειας. Συμφωνείτε επίσης ότι δεν θα επιτρέψετε σε άλλους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των οποίων οι λογαριασμοί έχουν τερματιστεί, να έχουν πρόσβαση στην Ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας ή το User ID. Παρέχετε στους Χειριστές και σε όλα τα άλλα πρόσωπα ή φορείς που συμμετέχουν στη λειτουργία της Ιστοσελίδας το δικαίωμα να μεταδίδουν, να παρακολουθούν, να ανακτούν, να αποθηκεύουν και να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες σας σε σχέση με τη λειτουργία της Ιστοσελίδας και την παροχή υπηρεσιών σε εσάς. Οι Χειριστές δεν μπορούν και δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για τυχόν πληροφορίες που υποβάλλετε ή για τη χρήση ή την κακή χρήση των πληροφοριών που μεταδίδονται ή λαμβάνονται από τη χρήση του δικτυακού τόπου από τρίτους. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο προστατεύουμε το απόρρητο των προσωπικών πληροφοριών στο λογαριασμό σας, επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου που βρίσκεται στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας του ιστότοπου.
  Αποζημίωση
  Όλες οι πληροφορίες και οι οδηγίες που δίνονται σε αυτό το φόρουμ πρέπει να χρησιμοποιηθούν με δική σας ευθύνη. Ακολουθώντας ή χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από αυτές τις πληροφορίες, παραιτείστε από το δικαίωμα να κρατάτε την https://kertsopoulos.com/magnetism/forumgr, υπεύθυνο για τυχόν ζημιές.
  Συμφωνείτε να υπερασπιστείτε, να αποζημιώσετε και να απαλλάξετε τους Χειριστές, τους πράκτορες, τους πωλητές ή τους προμηθευτές από και ενάντια σε οποιεσδήποτε αξιώσεις, αποζημιώσεις, έξοδα και έξοδα, συμπεριλαμβανομένων των εύλογων αμοιβών δικηγόρων, που προκύπτουν από/ή σχετίζονται με τη χρήση ή την εσφαλμένη χρήση της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, της παραβίασής σας αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων, την παραβίαση από εσάς ή άλλου συνδρομητή ή χρήστη του λογαριασμού σας οποιουδήποτε δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλου δικαιώματος οποιουδήποτε προσώπου ή οντότητας.
  Λήξη
  Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης ισχύουν έως ότου καταγγελθεί από οποιοδήποτε από τα μέρη. Εάν δεν συμφωνείτε πλέον να δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, θα πρέπει να διακόψετε τη χρήση της Ιστοσελίδας. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την Ιστοσελίδα, το περιεχόμενό της ή οποιονδήποτε από αυτούς τους όρους, προϋποθέσεις και πολιτικές, το μοναδικό σας νομικό μέτρο είναι να διακόψετε τη χρήση του Δικτυακού Τόπου. Οι Διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα να καταγγείλουν ή να αναστείλουν την πρόσβαση και τη χρήση της Ιστοσελίδας ή τμημάτων του Δικτυακού Τόπου χωρίς προειδοποίηση, εάν κατά τη δική μας κρίση πιστεύουμε ότι η χρήση αυτή (i) παραβιάζει οποιονδήποτε εφαρμοστέο νόμο. (ii) είναι επιβλαβές για τα συμφέροντά μας ή τα συμφέροντα, συμπεριλαμβανομένης της πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλων δικαιωμάτων, άλλου προσώπου ή οντότητας. ή (iii) όταν οι Διαχειριστές έχουν λόγους να πιστεύουν ότι παραβιάζετε τους παρόντες Όρους Χρήσης.
  Σύνδεσμοι προς άλλα περιεχόενα και συνδέσμους και ιστότοπους τρίτων
  Ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους που ανήκουν ή λειτουργούν από ανεξάρτητα τρίτα μέρη. Οι σύνδεσμοι αυτοί παρέχονται μόνο για λόγους ευκολίας και αναφοράς. Δεν ελέγχουμε τέτοιους ιστότοπους και, ως εκ τούτου, δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιοδήποτε περιεχόμενο δημοσιεύεται σε αυτούς τους ιστότοπους. Το γεγονός ότι οι Χειριστές προσφέρουν τέτοιους δεσμούς δεν θα πρέπει να ερμηνεύεται με οποιονδήποτε τρόπο ως επικύρωση, εξουσιοδότηση ή χορηγία του συγκεκριμένου ιστότοπου, του περιεχομένου του ή των εταιρειών ή προϊόντων που αναφέρονται σε αυτόν και οι Διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα να σημειώσουν την έλλειψη συνεργασίας, χορηγίας ή υποστήριξης στον ιστότοπο. Αν αποφασίσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε από τους ιστότοπους τρίτων που συνδέονται με τον ιστότοπο, το κάνετε αυτό εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη. Επειδή ορισμένοι ιστότοποι χρησιμοποιούν αυτοματοποιημένα αποτελέσματα αναζήτησης ή σε αντίθετη περίπτωση συνδέουν σε ιστότοπους που περιέχουν πληροφορίες που μπορεί να θεωρηθούν ακατάλληλες ή προσβλητικές, οι Χειριστές δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για την ακρίβεια, τη συμμόρφωση με τα πνευματικά δικαιώματα, τη νομιμότητα ή την ευπρέπεια υλικού που περιέχεται σε ιστότοπους τρίτων και παραιτείστε αμετάκλητα από κάθε απαίτηση εναντίον μας όσον αφορά τέτοιους ιστότοπους.
  Κοινοποίηση πιθανής παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων
  Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι υλικό ή περιεχόμενο που δημοσιεύεται στον ιστότοπο ενδέχεται να παραβιάσει τα δικά σας πνευματικά δικαιώματα ή κάποιου άλλου, επικοινωνήστε μαζί μας.
  Κλείσιμο του λογαριασμού
  Εάν επιθυμείτε το κλείσιμο/κατάργηση του λογαριασμού σας από το φόρουμ, παρακαλόύμε να επικοινωνήσετε με τους χειριστές ή/και τον διαχειριστή και θα κλείσουμε/καταργήσουμε τον λογαριασμό σας.
  ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
  Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΒΑΣΗ. ΣΕ ΠΛΗΡΕΣ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΡΗΤΕΣ Ή ΣΙΩΠΗΡΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΕΜΜΕΣΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ Ή ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ Ή ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, Ή ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ Ή ΑΝΕΥ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ Ή ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ. ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ Ή ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΡΗΤΕΣ Ή ΣΙΩΠΗΡΕΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Ή ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ Ή ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.
  ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ Ή ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ Ή / ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΖΗΜΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΩΝ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ) ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ, ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ.
  ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Ή ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ή ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΨΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ. ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΩΛΕΙΑ Ή ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ Ή ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ, ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ Ή ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΕΣ ΖΗΜΙΕΣ. ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Ή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΕΣ Ή ΓΡΑΠΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΛΗΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ Ή ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Ή ΤΡΙΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.
  ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
  ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ Η ΔΙΚΑΙΗ ΘΕΩΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, ΑΜΕΛΕΙΑ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Ή ΑΛΛΩΣ, ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ Ή ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΩΛΗΤΕΣ Ή ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ Ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΜΕΣΗ, ΕΙΔΙΚΗ , ΤΥΧΑΙΕΣ Ή ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ Ή ΖΗΜΙΕΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ Ή ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΖΗΜΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΩΝ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ, ΑΠΩΛΕΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Η ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Η ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Ή, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ.
  Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ (5,00 ευρώ). Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ. #