Δημοσίευση βίντεο, και ανάρτηση συνδέσμων κλπ.-πληροφόρηση

Σε αυτό το φόρουμ ο διαχειριστής και οι συντονιστές θα κάνουν ανακοινώσεις σχετικά με τις δραστηριότητες των φόρουμ και είναι επίσης ανοιχτό στους εγγεγραμμένους χρήστες για αναρτήσεις και σχολιασμούς.
Απάντηση
yorgoskertsopoulos
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 24 Μάιος 2019, 18:51

Δημοσίευση βίντεο, και ανάρτηση συνδέσμων κλπ.-πληροφόρηση

Δημοσίευση από yorgoskertsopoulos » 24 Μάιος 2019, 22:07

Προς όλα τα μέλη:

1) Εάν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο από οποιαδήποτε πλατφόρμα βίντεο όπως το YouTube, κλπ., απλά αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο από την πλατφόρμα προέλευσης και επικολλήστε την ως έχει, στο κείμενο που πληκτρολογείτε. Θα εμφανιστεί ως βίντεο στην ανάρτησή σας. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση URL στο μενού για να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL του βίντεο. Εάν χρησιμοποιείτε τη σύνδεση URL στο μενού για την επικόλληση της διεύθυνσης URL του βίντεο, τότε στην ανάρτησή σας θα εμφανίζεται η σύνδεση διεύθυνσης URL του βίντεο και πρέπει να κάνετε κλικ στη διεύθυνση για να μεταφερθείτε στην πλατφόρμα πηγής του βίντεο. Για να εμφανίζεται το βίντεο απευθείας στην ανάρτησή σας, πρέπει μόνο να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL του βίντεο στο κείμενο καθώς γράφετε την ανάρτησή σας.

2) Το ίδιο ισχύει για οποιονδήποτε άλλο σύνδεσμο URL. Απλά επικολλήστε τον σύνδεσμο στο κείμενο και θα λειτουργήσει ως σύνδεσμος στην ανάρτησή σας.

3) Για την ανάρτηση συνημμένων φωτογραφιών σε μορφή .jpeg, png κ.λπ., μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή "Προσθήκη αρχείων" στο μενού "συνημμένα" στο κάτω μέρος του παραθύρου επεξεργασίας. Οι φωτογραφίες σας μπορούν να έχουν μέγιστο πλάτος 1280 pixel. και η μέγιστη χωρητικότητα αποθήκευσης δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 300 Kb.[/i][/b]

Απάντηση