Εισήγηση στην εφεύρεση Κερτσόπουλου "Μαγνητικό σύστημα πολλαπλών αλληλεπιδράσεων" με μια λέξη "MAGNAPEIRON"

Πως η "μαγνητική συνοχή" (magnetic containment) σχετίζεται με την εφεύρεση και την στάθμη της τεχνικής.
Απάντηση
yorgoskertsopoulos
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 24 Μάιος 2019, 18:51

Εισήγηση στην εφεύρεση Κερτσόπουλου "Μαγνητικό σύστημα πολλαπλών αλληλεπιδράσεων" με μια λέξη "MAGNAPEIRON"

Δημοσίευση από yorgoskertsopoulos » 24 Μάιος 2019, 22:13

Εισαγωγή στην εφεύρεση του Κερτσόπουλου: "Μαγνητικό σύστημα πολλαπλών αλληλεπιδράσεων", με μία λέξη: "MAGNAPEIRON"

Περισσότερες από 96 εντελώς νέοι τύποι πολικότητες και αλληλεπιδράσεις εκτελούνται από την εφεύρεση "Μαγνητικό σύστημα πολλαπλών αλληλεπιδράσεων" η οποία είναι παγκόσμια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε περισσότερες από 11 χώρες. Αντί να παρατηρούμε μία μοναδική αλληλεπίδραση μεταξύ αντιμέτωπων αλληλεπιδρώντων μαγνητικών κατασκευών, μπορούμε να κατασκευάσουμε πολλαπλές πολικότητες εναλλάξιμες ανάλογα με την απόσταση μεταξύ των κατασκευών και έτσι να λάβουμε εναλλάξιμες πολλαπλές αλληλεπιδράσεις ως αποτέλεσμα των αλληλεπιδράσεων πολικότητας. Οι αντιπαρατιθέμενες αλληλοεπικαλυπτόμενες κατασκευές απωθούν η μια την άλλη με την όμοια πολικότητα στη μεγαλύτερη απόσταση και όταν πλησιάζουν έλκουν έντονα η μια την άλλη και στην κρίσιμη απόσταση όπου οι πόλοι είναι "όμοιοι" και "ανόμοιοι" ταυτόχρονα, μένοντας ακίνητες σε "ασταθή ισορροπία". Η στάθμη της τεχνικής δεν έχει τρεις αλληλεπιδράσεις ανάλογα με την μεταβλητή απόσταση, δεν μπορεί να μεταβάλει την πολικότητα και συνεπώς τις αλληλεπιδράσεις και δεν μπορεί να έχει ταυτόχρονα όμοιους και ανόμοιους πόλους.

Επίσης, το αντίθετο από τις παραπάνω τρεις αλληλεπιδράσεις συμβαίνει με μια αλλαγή της πολικότητας στη συμμετρία των κατασκευών και στη μεγαλύτερη απόσταση μπορούμε να παρατηρήσουμε τις κατασκευές να έλκουν έντονα η μια την άλλη και όταν έρθουν πιο κοντά απωθούν έντονα η μια την άλλη, έχοντας ένα κενό αέρα ανίκανες να ενωθούν και στην κρίσιμη απόσταση όπου οι πόλοι είναι ανόμοιοι και όμοιοι ταυτόχρονα, στηρίζονται ακίνητες σε "σταθερή ισορροπία". Η στάθμη της τεχνικής δεν μπορεί να κατέχει ταυτόχρονα πόλους "ανόμοιους-όμοιους" ως πολικότητα.

Επιπλέον, οι τρεις αλληλεπιδράσεις με τα αντίθετά τους μπορούν να κατασκευαστούν με δύο ακόμα αλληλεπιδράσεις και να γίνουν 5 και αν συνεχίσουμε να προσθέτουμε δύο, γίνονται 7 ή 9 ή 11 ή 13 αλληλεπιδράσεις και ακόμη περισσότερες ...

Απάντηση