Σελίδα 1 από 1

Το θέμα όλων των φόρουμ είναι το "MAGNAPEIRON"

Δημοσιεύτηκε: 24 Μάιος 2019, 20:20
από yorgoskertsopoulos
book2.jpg
book2.jpg (76.71 KiB) Προβλήθηκε 2414 φορές
Το θέμα όλων των φόρουμ είναι το "MAGNAPEIRON", το οποίο αποκαλύπτει (ως ελεύθερη προσφορά στην κοινότητα) από τον διαχειριστή και δημιουργό αυτής της ιστοσελίδας, τον εφευρέτη Γεώργιο Κ. Κερτσόπουλο, τις "βάσεις" που αποτελούν τη νέα επιστημονική γνώση, η οποία προέρχεται από την παγκόσμια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφεύρεση του με τίτλο "Μαγνητικό σύστημα τριών αλληλεπιδράσεων", με τον αριθμό δημοσίευσης διεθνούς διπλώματος ευρεσιτεχνίας: WO/2013/136097. Αυτή η εφεύρεση, έχει κατοχυρωθεί με διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και επίσης ως ευρωπαϊκό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και έχει αποκτήσει εθνικά κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στην Ελλάδα, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ελβετία, Γερμανία κ.λπ.
Η πλήρης καινοτομία προστατεύεται επίσης από τα Διεθνή Πνευματικά Δικαιώματα, δεδομένου ότι δημοσιεύθηκε το Φεβρουάριο του 2017 ως βιβλίο στην αγγλική γλώσσα με τίτλο: "Μαγνητικό Σύστημα Πολλαπλών Αλληλεπιδράσεων (Τόμοι Ι & ΙΙ)" με αριθμό ISBN: 978-960-93-8725-5. Οι "βάσεις" που συνιστούν τη νέα επιστημονική γνώση που απαιτείται για να επιτευχθούν πολλαπλές πολικότητες και αλληλεπιδράσεις μεταξύ αντίθετων αλληλεπιδρώντων μαγνητικών κατασκευών, έναντι των γνωστών δύο, θα δοθούν με σχέδια, αριθμούς, κείμενα, βίντεο και φωτογραφίες κλπ. από τον εφευρέτη και αυτές θα ταξινομηθούν σε συγκεκριμένες κατηγορίες και υπο-φόρουμ. Περισσότερες από 96 διαφορετικές πολικότητες και αλληλεπιδράσεις επιτυγχάνονται συνολικά έναντι των γνωστών δύο. Θεωρητικά οι αλληλεπιδράσεις μπορούν να γίνουν άπειρες έναντι των γνωστών δυο και γι 'αυτό το όλο έργο του φόρουμ ονομάζεται "MAGNAPEIRON" που συντίθεται από τις δύο λέξεις: μαγνήτες και άπειρο στην ελληνική γλώσσα.
Επίσης, δίδονται πολλοί διαφορετικοί σύνδεσμοι προς τους ιστότοπους του εφευρέτη, όπου κάθε ιστότοπος διαθέτει πλούσιο περιεχόμενο πειραμάτων, παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια και επίσης ειδικό και γενικό πληροφοριακό περιεχόμενο σχετικά με το θέμα μας. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν ελεύθερα να σχολιάζουν, να υποβάλλουν ερωτήσεις, να δίνουν τις δικές τους απόψεις, να συζητούν τις τεχνικές και επιστημονικές πτυχές κάθε θέματος και ελπίζουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στην οικοδόμηση ομάδων που θα ειδικεύονται σε κάθε θέμα και ακόμη και σε ομάδες που μπορούν να εργαστούν ειδικά σε ένα επιλεγμένο έργο. Υπάρχουν πολλές προοπτικές για το μέλλον, όπου μπορούμε να δουλέψουμε συλλογικά για νέα έργα και επίσης καθώς θα προχωρήσουμε, μπορούμε συλλογικά να οικοδομήσουμε τις νέες αρχές και τους νόμους του μαγνητισμού που αποκαλύπτονται σε μας μέσα από όλα τα πειράματα των διαφορετικών σχεδίων της καινοτομίας, όπου κατά συνέπεια εμφανίζεται κάθε φορά ένας νέος διαφορετικός αριθμός πολικοτήτων και αλληλεπιδράσεων.
Ο εφευρέτης και διαχειριστής του φόρουμ Γεώργιος Κ. Κερτσόπουλος διατηρεί το δικαίωμα να παραπέμπει με οποιοδήποτε τρόπο στα βιβλία του και στα δημοσιευμένα άρθρα του σε επιστημονικά περιοδικά σε οποιαδήποτε ανάρτηση κριθεί απαραίτητη. Επίσης να αναφερθεί σε διάφορες κατασκευασμένες μαγνητικές κατασκευές που βασίζονται στην εφεύρεσή του, για την σωστή πληροφόρηση των χρηστών. Όλες οι δημοσιεύσεις του εφευρέτη σχετικά με την επιστήμη της καινοτομίας παρέχονται με ειδική άδεια Creative Commons Attribution και πιο συγκεκριμένα:
©2018 Γεώργιος Κερτσόπουλος. Όλες οι δημοσιεύσεις του εφευρέτη σε αυτό το φόρουμ διανέμονται σύμφωνα με τους όρους Creative Commons Attribution License: CC, BY-NC-ND, Attribution + Noncommercial + No Derivatives, που επιτρέπουν τη διανομή και αναπαραγωγή σε οποιοδήποτε μέσο, υπό την προϋπόθεση ότι ο αρχικός συγγραφέας και πηγή πιστώνονται και τηρούνται οι περιορισμοί + μη εμπορική διανομή και + διανομή μη παραγώγων. Η διανομή μη-παραγώγων μεταξύ άλλων σημαίνει ότι πρέπει να διανέμεται ολόκληρη η δημοσίευση χωρίς καμία περικοπή, προσθήκη ή αφαίρεση αλλά αυτούσια όπως αυτή πρωτο- δημοσιεύθηκε στο συγκεκριμένο φόρουμ, ως ανάρτηση.
conference3.jpg
conference3.jpg (133.68 KiB) Προβλήθηκε 2414 φορές