Προφυλάξεις όσον αφορά τα μαγνητικά πεδία και τους μαγνήτες

Παρακαλώ διαβάστε πρώτα αυτό!
Καλώς ήλθατε στο φόρουμ MAGNAPEIRON. Αυτό το φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν. Για να αξιοποιήσετε πλήρως τους πόρους του, πρέπει να εγγραφείτε και στη συνέχεια να δημοσιεύσετε ένα μήνυμα γνωριμίας. Αυτό το μήνυμα γνωριμίας-σύστασης μπορεί να γίνει στο φόρουμ '' Δημόσιος χώρος», στην Υπό-συζήτηση: ''Συστηθείτε στα μέλη του φόρουμ''. Οι λογαριασμοί των νέων χρηστών που δεν έχουν συστηθεί μέσα σε λίγες ώρες από την εγγραφή διαγράφονται και θα πρέπει να εγγραφούν ξανά. Τα ονόματα χρηστών δεν πρέπει να είναι εταιρικά ονόματα. Για να παραμείνετε μέλος, πρέπει να δημοσιεύσετε τουλάχιστον ένα μήνυμα ανά 45 ημέρες. Μόλις εγγραφείτε, θα μπείτε στην ομάδα των «νέων εγγεγραμμένων χρηστών» και μετά από τρεις δημοσιεύσεις που θα δημοσιεύσετε, θα μπείτε στην ομάδα των «εγγεγραμμένων χρηστών». Μόλις εγγραφείτε ως μέλος, θα έχετε το δικαίωμα να πλοηγηθείτε στα θέματα του φόρουμ και να αποκτήσετε όλες τις βάσεις των νέων επιστημονικών και τεχνολογικών εξελίξεων που εισάγονται στον μαγνητισμό από την παγκόσμια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καινοτομία του Κερτσόπουλου που επιτυγχάνει το "Μαγνητικό Σύστημα Πολλαπλών αλληλεπιδράσεων". Είτε είστε ερασιτέχνης είτε επαγγελματίας, φοιτητής ή καθηγητής, μηχανικός ή επιστήμονας, είστε ευπρόσδεκτη/ος να εγγραφείτε στο φόρουμ, να δημοσιεύσετε τις απόψεις σας, να συζητήσετε με άλλα μέλη, να δημιουργήσετε ομάδες χρηστών που θα εργάζονται σε συγκεκριμένα μαγνητικά έργα και θα έχουν δικαίωμα λήψης όλων των δημοσιευμένων επιστημονικών επιτεύξεων που θα προσφέρει η κοινότητα του φόρουμ και ο εφευρέτης. Παρακαλούμε, διαβάστε τα θέματα που βρίσκονται στις «Συχνές ερωτήσεις», στους «Όρους Συμμετοχής» και στις «Υπο-συζητήσεις» που βρίσκονται σε κάθε φόρουμ, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα των φόρουμ και τη συμμετοχή σας. Σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε το καλύτερο, ελπίζοντας να επικοινωνήσουμε με τον καλύτερο τρόπο για τη βελτίωση της κοινότητάς μας μέσα από τη συνεργασία των γνώσεών μας στη νέα εποχή του μαγνητισμού, που είναι μέσα στους στόχους και στις ικανότητες και επίσης, στις δυνατότητες αυτού του φόρουμ.
Απάντηση
yorgoskertsopoulos
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 24 Μάιος 2019, 18:51

Προφυλάξεις όσον αφορά τα μαγνητικά πεδία και τους μαγνήτες

Δημοσίευση από yorgoskertsopoulos » 24 Μάιος 2019, 20:30

-Εάν χρησιμοποιείτε βηματοδότες ή εμφυτευμένους καρδιακούς απινιδωτές, οι μαγνητικές συσκευές δεν είναι κατάλληλες για χρήση από εσάς. Μπορεί να αντιμετωπίσετε ασθένεια λόγω της αλλαγής του βηματοδότη σας σε κατάσταση δοκιμής. Ο απινιδωτής της καρδιάς μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί. Εάν φοράτε αυτές τις συσκευές, πρέπει να μείνετε τουλάχιστον 2 μέτρα μακριά από τις μαγνητικές συσκευές, μπορείτε να τις δείτε από απόσταση, αλλά σας συνιστούμε να μην τις χρησιμοποιήσετε. Προειδοποιήστε τους άλλους που μπορεί να φορούν αυτές τις συσκευές για να μείνουν μακριά και να μην χρησιμοποιήσουν τις μαγνητικές κατασκευές.
- Αν και τα πειράματα είναι συναρπαστικά και επίσης εκπληκτικά και ενδιαφέρουν πολύ τα παιδιά, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι οι μαγνήτες δεν είναι παιχνίδια και τα παιδιά θα πρέπει πάντα να καθοδηγούνται από έναν ενήλικα όταν χρησιμοποιούν τις μαγνητικές κατασκευές που είναι μαγνητικά επιστημονικά όργανα.
- Χρησιμοποιείτε, αποθηκεύετε και απορρίπτετε τις προσωπικές μαγνητικές συσκευές σύμφωνα με τους κανόνες που τις αφορούν και επίσης να τις κρατάτε μακριά από ηλεκτρονικό εξοπλισμό, smartphones, ψηφιακές κάρτες και οποιαδήποτε άλλη συσκευή που μπορεί να απομαγνητιστεί.
Αναγνωρίζετε ότι θα λάβετε όλες τις προφυλάξεις για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους από τυχόν κακή χρήση μαγνητικής επαφής που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να διαταράξει με οποιονδήποτε τρόπο την ευημερία σας και την υγεία σας και αναγνωρίζετε ότι έχετε κατανοήσει τους κανόνες που αναφέρονται εδώ σχετικά με τις προφυλάξεις ασφαλείας που θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη όταν εργάζεστε με οποιοδήποτε είδος μαγνητών. Όσο μεγαλύτερη είναι η ισχύς του μαγνήτη 1) ανάλογα με το αυξημένο μέγεθός του ή 2) λόγω των αυξημένων μαγνητικών ιδιοτήτων της ποιότητας του κατασκευασμένου υλικού, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος να εκσφενδονιστεί ο μαγνήτης κατά τη διάρκεια της κατασκευής και ενδεχομένως να επιφέρει πληγή στο άτομο ή να χτυπήσει ένα αντικείμενο και να το καταστρέψει. Εξαιρετικά ιδιαίτερη φροντίδα απαιτείται όταν εργάζεστε και κατασκευάζετε μαγνητικές κατασκευές, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και πάντα να έχετε κατά νου ότι «με μαγνήτες μπορούν να κατασκευαστούν παιχνίδια, αλλά οι ίδιοι οι μαγνήτες δεν είναι παιχνίδια, είναι γεννήτριες μαγνητικών πεδίων που διαθέτουν δυναμικές και κινητικές ιδιότητες, οι οποίες ιδιότητες χρειάζονται τον ανάλογο σεβασμό από τον καθένα μας ως προς τη λειτουργία τους ».

Απάντηση